Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

κρυφές επιθυμίες


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Θα ήθελα να είναι Χριστούγεννα. Και να είμαι πέντε χρονών. Θα ήθελα επίσης να είμαι στον κόσμο μου. Και να με νοιάζει μόνο να παίξω. Και να μην κοιμηθώ την Πρωτοχρονιά. Θα ήθελα να πιστεύω στον Αϊ Βασίλη. Τις προάλλες είδα μια κυρία στο δρόμο. Ήταν παχουλή και φορούσε ένα φωσφοριζέ φόρεμα και γυαλιστερά παπούτσια. Ήταν σαν να την πήραν από το τσίρκο. Ίσως θα ήθελα να είμαι αυτή. Θα ήθελα επίσης να είμαι ο Αϊ Βασίλης. Ή μία από τις πριγκίπισσες του Disney. Αλλά αυτές είναι βαρετές. Θα ήθελα όμως να είμαι ο Μόγλυ ή ο Ταρζάν. Θα ήθελα να είμαι στον κόσμο μου. Και να μη με νοιάζει τίποτα. Και ταυτόχρονα θέλω να είμαι μια μικρή ιδιοφυΐα. Και ένας σούπερ ήρωας. Μάλλον θα ήθελα να είμαι τρελή.

Ίσως και να είμαι τελικά..






6 σχόλια:

  1. (Το καλύτερο τραγούδι των Μπλε! Λαβ <3)
    "Θα ήθελα να είναι Χριστούγεννα. Και να είμαι πέντε χρονών." Πραγματικα...Τότε απολαμβάνεις αυτήν την εποχή όπως της αξίζει:)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και βεβαια εισαι τρελη! ολοι ειμαστε ;Ρ
    Υ.Γ. Η ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!! μου εφτιαξε τη μερα για καποιο λογο =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τελειο!!! Εχεις βρει το στυλ σου φαινεται με τα ελληνικα!! Μπραβο βαλασακι! Οσο για τα σχολια των Μαγδα και Bubbleguy68 θα συμφωνησω απολυτα!!! ΕΙδικα στο γεγονος οτι η ηλικια των 5 ειναι η καλυτερη για να απολαυσεις τα Χριστουγεννα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μμμ... δύο σχόλια:
    χα! ναι σωστά bubbleguy68 όπως λέει και αυτός ο διάλογος στην ταινία "Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων" τις Disney, λέει η μικρή Αλίκη όντας κατατρομαγμένη από το όνειρο που είδε..
    "Μπαμπά, νομίζεις πως έχω τρελαθεί;"
    "Ναι, έτσι πιστεύω, έχεις τρελαθεί, είσαι για δέσιμο, αλλά θα σου πω ένα μυστικό: οι καλύτεροι άνθρωποι είναι!!!"

    και ναι "ο κόσμος είναι μάπα, εσύ δίνεις αγάπη και αυτός σου σκάει φάπα" που λέει και ένα τραγούδι του Δ.Μ. και πιστεύω πως για να τα καταφέρεις σε έναν τέτοιο κόσμο μόνο ένας τρόπος υπάρχει, φτιάξε έναν ιδανικό κόσμο στο μυαλό σου! έναν κόσμο που αγαπάς, την δική σου πανέμορφη ουτοπία, και προσπάθησε να κάνεις τον πραγματικό κόσμο να του μοιάσει! Μακάρι βέβαια η ουτοπία του καθενός να μην είναι δηλητηριασμένη από την διαφθορά που ίσως υπάρχει στον πραγματικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπλεεε :3

    κ γω την αγαπωω! αλλα εκεινη τη μισει.. :/ κριμαα :(

    :)<3

    πρπει καποτε να διαβασω την αλικηη ;ρ με χαρακτηριζει φουλ!! :)
    ναι παιζει απλως ειναι καλο να κανουμε καποιες στασεις στην πραγματικοτηταα. ;ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή